• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net
Gospodarstvo - Celje - 05.07.2018 - Avtor: AP

PVC okna

V podjetju STOPAR DESIGN proizvodnja in prodaja, d.o.o. se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami proizvodnje in vgradnje PVC oken po licenci nemškega proizvajalca profilov GEALAN, ter imamo pridobljene certifikate (ateste) kakovosti za PVC okna za vertikalno vgradnjo po razredu "C". PVC okna imajo možnost vgradnje dodatnega tretjega tesnila pri sistemu s sredinskim glavnim tesnilom za dodatno zvočno zaščito do 52 dB in so tako primerna za bolj hrupna območja.

Gospodarstvo - Celje - 26.05.2018 - Avtor: SP

RAL montaža oken

V največjem obsegu se že dolga leta uporablja klasičen način vgrajevanja stavbnega pohištva. Temu primerno je seveda zastarel. Problem poliuretanske pene, ki se uporablja, je v tem da vlaga, ki se nabira v njej povzroči, da izgubi svojo funkcijo in počasi razpade oz. izgubi svoje izolacijske lastnosti.

 

Gospodarstvo - Celje - 27.03.2018 - Avtor: r.b.

PVC okna STOPAR Design d.o.o.

pvc okna Stopar Design

PVC okna Stopar Design, d.o.o.  so zelo dobro toplotno in zvočno izolirana k čemur pripomore optimalna konstrukcija. PVC okna so sodobnega videza primerna za obnovo ali novogradnjo.

 

Gospodarstvo - Žalec - 25.05.2016 - Avtor:

Izdelava oken

Izdelava oken

Potrošniki se vedno zanimajo samo za kakovost posameznega okna, malo manj pa jih zanima sama izdelava oken. Povsem razumljivo pa je da gre sama izdelava oken z roko v roki s njeno kvaliteto. Trendi se nagibajo k energetski učinkovitosti stavbnega pohištva, in ker vsak material nima teh lastnosti, je še posebej pomembna izdelava oken. Pomembno je, da se že v samem začetku izbirajo kvalitetni materiali, da je lahko končni izdelek dobre kakovosti. Vzeli bomo primer izdelava oken iz lesa. Morda ne boste verjeli, pa vendar je pomembno že to na kakšni legi je drevo raslo.

 

Gospodarstvo - - 23.05.2016 - Avtor:

Dimenzije oken - PVC okna

V naslednjih vrsticah bo govora o ključnem podatku pri naročilu, vgradnji in tudi izdelavi oken. Dimenzije oken so v bistvu velikost posameznega okna. Potrebno jih je natančno izmeriti in odmeriti, da kasneje ne pride do zapletov. Meri se celotna odprtina, torej od ene stene do druge stene. Prav tako se meri višina od tal do preklade. Te dimenzije oken nam pridejo v poštev ko napišemo različnim ponudnikom povpraševanje in želimo prejeti predračun.

Gospodarstvo - - 09.05.2016 - Avtor: a.p.

Pvc rolete - Stopar design d.o.o.

Ko jih spustimo, nas pvc rolete v poletnih mesecih varujejo pred vročimi sončnimi žarki in hkrati pomagajo ohranjati prostore naše hiše ali stanovanja hladnejše. Pvc rolete so montirane na zunanji strani okna.

Gospodarstvo - Štore - 10.11.2014 - Avtor: r.b.

Cenik PVC vrata

Ponudba vhodnih in notranjih PVC vrat se iz leta v leto širi in izpolnjuje želje še tako zahtevnega posameznika. Zaradi obstoja povpraševanja in ponudbe na trgu pa je konkurenca na trgu čedalje ostrejša. Ponudniki PVC stavbnega pohištva pa se morajo prilagajati zahtevam in željam kupcev. V večini primerov pa glede odločitve o ponudnika igra veliko vlogo prav cena. Slednja je poleg kakovosti tudi tista, ki v večini primerov igra ključno vlogo pri izbiri ponudnika stavbnega pohištva. Cenik pvc vrata.

Gospodarstvo - Štore - 12.07.2014 - Avtor: T.B.

Cenik PVC oken

Menjava stavbnega pohištva tako za podjetja kot za gospodinjstvo predstavlja velik finančni zalogaj. Prvi korak, ko se gospodinjstvo ali podjetje odloča o menjavi starih oken za nova okna je pregled ponudbe na trgu. Sledi mu pregled cene oken, ki je na ceniku. Za cenik oken, lahko rečemo, da igra veliko vlogo pri odločanju, saj je danes vsekakor v ospredju varčevanje, tako na ravni gospodinjstev, kot tudi na ravni podjetij in države. Cenik pvc oken je torej tisti, ki poleg kakovosti, poprodajnih storitev in montaže vključene v ceno oken igra veliko vlogo pri odločitvi za nakup. Ravno tako pa cenik predstavlja tudi tisti dokument, ki ga pri iskanju ponudb išče tako podjetje, kot tudi posameznik, ki nek predmet ali pa storitev potrebuje. Cenik pvc okna

Gospodarstvo - Štore - 02.06.2014 - Avtor: r.b.

Pvc vrata Classic

V primeru, da bodo vaš novi dom krasila nova PVC vrata in še ne veste za katera kupiti. Ali ste že videli PVC vrata classic?

Gospodarstvo - Štore - 13.01.2014 - Avtor:

Pvc okna

Pomembno je imeti kvalitetna pvc okna, saj pripomorejo k očitno boljši toplotni izolaciji notranjih prostorov. Ob odločitvi glede kvalitete in toplotne izolativnosti ne glejte le tehničnih podatkov, temveč je bolje izbrati 6 ali več komorni profil za pvc okna. Velja pa preveriti tudi kvaliteto okovja in profila pvc okna.

Gospodarstvo - Ljubljana - 09.04.2013 - Avtor: r.b.

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije uporabljamo predvsem v poletnih mesecih, da nas varujejo pred vročimi sončnimi žarki.

Gospodarstvo - Štore - 25.03.2013 - Avtor: r.b.

Predokenske rolete

Predokenske rolete so najbolj razširjen produkt med vsemi roletami, saj omogočajo neodvisno vgradnjo na vse vrste objektov.

Gospodarstvo - Sevnica - 27.02.2013 - Avtor: r.b.

Dom upokojencev Sevnica - menjava oken

Zamenjali smo okna na vseh petih nadstropjih doma upokojencev. Okna so opremljena s krpan žaluzijami (zunaj) z ročnim pogonom (znotraj).

Gospodarstvo - Ptuj - 25.02.2013 - Avtor: r.b.

Menjava oken na stanovanski hiši v Ptuju

Na Ptuju smo zamenjali okna na stanovanski hiši. Pri izdelavi oken smo uporabili 3-slojno zasteklitev. Oknom so dodane nadokenske rolete in komarniki. Rolo škatla je vidna na notranji strani v prostoru.

Gospodarstvo - Velenje - 03.01.2013 - Avtor: r.b.

Menjava oken v Velenju

V decembru 2012 smo uspešno zamenjali okna na Jenkovi 9 v Velenju. S klikom na VEČ so oglejte si nekaj slik.

Gospodarstvo - Stopar lb design d.o.o. - 05.02.2012 - Avtor: R.B.

Montaža PVC oken po SISTEMU RAL

Montaža stavbnega pohištva je zahteven postopek od katerega zavisijo trajne trdnostne lastnosti konstrukcij objektov, vnos in zadrževanje vlage v objektu.

Gospodarstvo - Štore - 17.01.2012 - Avtor: R.B.

PVC vrata - prodajni program

Naše podjetje Stopar design d.o.o. ima v prodajnem programu PVC vrata 8 različnih prodajnih tipov vrat:

  • Pvc vrata Classic
  • Pvc vrata Moderna
  • Pvc vrata Elegant
  • Pvc vrata Exclusiv
  • Pvc vrata Premium
  • Pvc vrata Future
  • Pvc vrata Vizual
  • PVC vrata Elite/
Gospodarstvo - Štore - 25.11.2011 - Avtor: R.B.

PVC okna – okrasni dodatki

Kot okras ali dekoracija objekta so, kot že dolgo vemo, lahko tudi za PVC okna.
Z okrasnimi dodatki v rustikalnih linijah lahko izdelamo PVC okno, ki se ga nebi »sramovalo« tudi spomeniško varstvo starih objektov, saj s posebnimi fasonskimi dodatki (plamenice, profilirani dodatki na prečkah, ipd.) lahko pričaramo popolno imitacijo oken, ki so kraljevala na »bogatejših« zgradbah na prehodu 19. in 20. stoletja.
Gospodarstvo - Štore - 15.02.2011 - Avtor:

PVC Vrata ter PVC okna sedaj tudi na google+

Pred kratkim je spletna aplikacija google+ omogočila javno odperanje google plus strani. Tako lahko ostenemo v stiku tudi preko socialnih omrežij. Poglej si našo ponudbo pvc vrat in pvc oken na google+

Gospodarstvo - Štore - 15.02.2011 - Avtor:

PVC okna ter PVC vrata tudi na facebook-u

Naše podjetje je prisotno tudi na facebook-u. Postanite naši sledilci na strani PVC okna PVC vrata.