• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net
pvc okna Stopar Design

PVC okna Stopar Design, d.o.o.  so zelo dobro toplotno in zvočno izolirana k čemur pripomore optimalna konstrukcija. PVC okna so sodobnega videza primerna za obnovo ali novogradnjo.

 

 

PVC OKNA Stopar Design

Naša PVC okna lahko dobite v številnih barvnih kombinacijah. Ponudimo vam lahko klasičen ali modern dizajn, odvisno od vaših potreb in želj.
PVC okna so primerna tudi za vgradnjo pri energetsko varčnejših objektih.
PVC okna so sestavljena iz profilov iz plastične mase.
Poleg profilov v beli barvi za pvc okna,  nudimo še bogato barvno paleto profilov tudi z odlično imitacijo lesa v različnih odtenkih.

 

PVC okna so izdelana iz kvalitetnih profilov nemškega proizvajalca GEALAN, za katera imamo pridobljene certifikate kakovosti za okna po razredu C (vgradnja do 100m oz. do cca 20. nadstropja), inštituta za gradbeništvo iz Rosenheima. 

Naši proizvodi se ponašajo s CE oznako o skladnosti z evropskimi predpisi. PVC elementi so sestavljeni iz plastične mase »PVC HART« (UV obstojna oz. stabilizirana brez težkih kovin s kalcijem in cinkom, z 100% možnostjo reciklaže, negorljiva ter z visoko zvočno in toplotno izolativnostjo) v katere je vstavljen jeklen pocinkan profil z ustreznim vztrajnostnim momentom proti obremenitvi po EN oz DIN standardu.

PVC okna STOPAR DESIGN so na voljo v modernem dizajnu in številnih barvnih kombinacijah, tako v lesnih dekorjih kot v akrilnih barvah.

SERIJA S8000 IQ 6 komorni profil, vgradne debeline 74mm, z notranjim in zunanjim tesnilom.  Ponuja odlično razmerje med ceno in kvaliteto in je primeren tako za adaptacije kot novogradnje.

Uf =1,3

Uw= (z steklom Ug=0,6)= 0,91

SERIJA S7000 IQ 5 komorni profil, vgradne debeline 74mm, s tremi tesnili (notranje, sredinsko in zunanje). Profil zaradi svoje ožje širine posledično prepušča več svetlobe v prostore. 

Uf =1,2

Uw= (z steklom Ug=0,6)= 0,86

SERIJA S7000 IQ PLUS 6 komorni profil, vgradne debeline 83mm, s tremi tesnili (notranje, sredinsko in zunanje). Visokokvalitetni profil nudi izjemno zvočno in toplotno izolativnost, prav tako primeren tudi za vse energetsko varčnejše oz. pasivne gradnje in ustreza tudi zahtevam po najvišji energetski varčnosti.

Uf =1,0

Uw (z steklom Ug=0,6)= 0,81

SERIJA 9000 6 komorni profil, vgradne debeline 83mm, s tremi tesnili (notranje, sredinsko in zunanje). Novi profil, dodatno izboljšan z veliko izbiro barvnih palet, z izjemno toplotno in zvočno izolativnostjo. Srednje tesnilo dodatno prispeva k boljši izolaciji zato profil ustreza vsem zahtevanim normativom za energetsko varčne gradnje. 

Uf=0,96

Uw (z steklom Ug=0,6)= 0,72

pvc okna