• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net

Izdelava oken

Potrošniki se vedno zanimajo samo za kakovost posameznega okna, malo manj pa jih zanima sama izdelava oken. Povsem razumljivo pa je da gre sama izdelava oken z roko v roki s njeno kvaliteto. Trendi se nagibajo k energetski učinkovitosti stavbnega pohištva, in ker vsak material nima teh lastnosti, je še posebej pomembna izdelava oken. Pomembno je, da se že v samem začetku izbirajo kvalitetni materiali, da je lahko končni izdelek dobre kakovosti. Vzeli bomo primer izdelava oken iz lesa. Morda ne boste verjeli, pa vendar je pomembno že to na kakšni legi je drevo raslo.

 

Izdelava oken

Ali je skozi življenjsko dobo bilo enakomerno obsijano s soncem, ali je raslo v bogati prsti z veliko hranljivimi snovmi. Ali je imelo dovolj vode. Če je seveda izpolnjeno vsem pogojem pridobimo les vrhunske kakovosti iz katerih lahko poteka dobra izdelava oken. Preden pa pridemo do te stopnje, je potrebno les obdelati. Dela se ne more lotiti kar vsak kdo, zato je pomembno da se delo zaupa strokovnjakom. Izdelava oken iz lesa pa ni pogojena le z pridobivanjem kvalitetnega lesa, ampak je seveda pomembna sama tekstura stekla, ki se vstavi v okna.


Proizvajalci, ki jim je pomembno zadovoljstvo stranke, bodo poskrbeli da bo izdelava oken, od začetka do konca pod strogim nadzorom in da bodo izdelki dosegali standarde. Ker se seveda morajo prilagajati trenutnemu povpraševanju na trgu, je pomembno da je izdelava oken brezhibna in da je poudarek na energetski učinkovitosti. Če pa želimo preseči strankina pričakovanja, pa lahko poskrbimo, da se izdelki stilno in barvno ujemajo in zagotavljajo dovršen izgled stanovanja. Izdelava oken lahko tukaj pripomore s dobro izbranimi materiali.