• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net

Ko jih spustimo, nas pvc rolete v poletnih mesecih varujejo pred vročimi sončnimi žarki in hkrati pomagajo ohranjati prostore naše hiše ali stanovanja hladnejše. Pvc rolete so montirane na zunanji strani okna.

PVC ROLETE

Izkušeni monterji lahko pvc rolete vgradijo pod omet, torej se omarica nahaja pod fasado in je odprtina z zunanje strani. Imenujejo se podometne pvc rolete. Poznamo pa tudi klasične rolete, kjer se omarica nahaja nad oknom in ima odprtino v prostoru. Zanimive so tudi mini pvc rolete, ki imajo naknadno montirano zunanjo omarico.

Na tržišču najdemo več modelov in barvnih odtenkov teh rolet. Vendar ne samo poleti, tudi skozi ostale letne čase, lahko rolete ščitijo notranje prostore in pohištvo pred močnimi padavinami in ostalimi ekstremnimi vremenskimi razmerami. 

Ni pa samo narava tista, ki lahko škoduje naši nepremičnini. Pvc rolete prav tako zapirajo pot tudi takšnim in drugačnim malopridnežem in nas ščitijo pred radovednimi pogledi sosedov in ostalih opazovalcev. Pvc rolete so izjemno praktične za uporabo, pa tudi njihovo upravljanje ne zahteva posebnega znanja. S pomočjo daljinca jih lahko enostavno dvigamo in spuščamo. Z uporabo posebnega časovnega stikala, so odlične za stimuliranje prisotnosti, kar lahko hitro zmede nepridiprava. Pvc rolete ali plastične rolete imajo dolgo življenjsko dobo, saj je plastika izjemno vzdržljiv material.

Poleg vseh prednosti, pa seveda še velja omeniti da pvc rolete vzdržujemo brez posebnih stroškov. Očistimo jih lahko kar z mokro krpo. In še eno dobro lastnost imajo, ki pride do izraza prav v času gospodarske krize, so cenovno izjemno dostopne in tako praktično primerne za vsak žep.