• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net

Ponudba vhodnih in notranjih PVC vrat se iz leta v leto širi in izpolnjuje želje še tako zahtevnega posameznika. Zaradi obstoja povpraševanja in ponudbe na trgu pa je konkurenca na trgu čedalje ostrejša. Ponudniki PVC stavbnega pohištva pa se morajo prilagajati zahtevam in željam kupcev. V večini primerov pa glede odločitve o ponudnika igra veliko vlogo prav cena. Slednja je poleg kakovosti tudi tista, ki v večini primerov igra ključno vlogo pri izbiri ponudnika stavbnega pohištva. Cenik pvc vrata.

Cenik PVC vrata

Cena za PVC vrata je v veliki večini primerov objavljena na ceniku, cenik pa je dostopen na spletni strani proizvajalca. Cenik, ki je javno objavljen določa ceno za PVC vrata, ki se izdelujejo v večjih serijah. Cena takšnih vrat je nižja kot pa cena izdelkov, ki niso zajeti v serijski proizvodnji in je cenik ne vsebuje, saj se jo določi naknadno. Želje vsakega posameznika so, da obiskovalce že na začetku pozdravijo PVC vhodna vrata, ki pustijo nanje vtis. PCV vrata so lahko različnih oblik in velikosti, lahko so enokrilna, dvokrilna, imajo steklo vgrajeno steklo ali pa ne. Najpogosteje pa se odločamo za takšna, ki dajejo celostno podobo objektu. Končna cena vrat je lahko različna in jo v največ primerih določa cenik, razen, kadar ne gre za nek specifičen izdelek z različnimi karakteristikami, ki jih zahteva in naroči naročnik.

 

Cenik za PVC vrata je lahko objavljen na spletni strani, lahko pa pošljemo povpraševanje in na ta način dobimo odgovor koliko nas bodo stala posamezna vhodna vrata. Pri odločanju o barvi in dimenzijah vrat, ter različnih dodatkov se odloča naročnik glede na svoje želje. Videz vrat je lahko popolnoma klasičen in nezapleten, lahko pa so posamezna vrata prava umetnina, ki skrbijo z različnimi vrstami protivlomnih zaščit za povečano varnost domovanja ali poslovnega objekta. Višja stopnja varnosti je naročnikom čedalje bolj pomembna, saj ne živimo več v svetu, kjer je mogoče vhodna vrata pustiti odprta in odklenjena. Eden izmed možnih načinov za dvig nivoja varnosti je tudi odklepanje vrat s pomočjo prstnega odtisa, vgradi pa se na željo naročnika. S tem pa se izognemo tudi nevarnosti izgube ključa od vrat, kar je še posebej pomembno pri mlajših otrocih, ki so že lahko sami doma. Ravno tako pa so vse dodatne varnostne zaščite, ki jih lahko zajemajo PVC vrata določene in opisane na ceniku. Cenik pa največkrat za nadstandardne zahteve naročnikov ni objavljen na spletnih straneh, temveč se moramo nanj obrniti direktno na proizvajalca.

 

PVC vrata so inovativen izdelek, v katerega, je mogoče vgraditi zapleteno ali pa popolnoma enostavno tehnologijo zaklepanja. Odlikujejo se tako po neuničljivosti, kot tudi po ustreznih izolativnih lastnostih. Pri izbiri vrat smo ponavadi pozorni na ujemanje z ostalim stavbnim pohištvom. Tako kot pri oknih, nam je tudi tukaj na voljo vrsto vzorcev in barv, s katerimi lahko dodamo poživitev in inovativen videz posamezni stavbi, ne glede ali je to naš dom, stanovanje v bloku ali stolpnici ali pa poslovni prostor. 

 

Kadar pošiljamo povpraševanje ali pa se dogovarjamo za ponudbo in nam cenik, ni na voljo ali viden na spletu, nam lahko proizvajalec sporoči tudi neko informativno ceno, vendar jo lahko kasneje do neke mere še spreminja in prilagaja. Cena pa je odvisna tudi od kompleksnosti posameznega izdelka. 

Ravno tako kot so inovativne izdelek PVC vrata  je lahko inovativno prikazan tudi cenik, ki ga ima proizvajalec objavljenega na spletni strani. Lahko gre zgolj za PDF dokument, ki ga je predhodno oblikoval. V današnjem pomanjkanju časa pa bi bolj kot ne vsak videl želen izdelek preden ga naroči, lahko oblikujemo takšno spletno stran, kjer bodoči naročnik vnese želene karakteristike izdelka (mere, obliko), na strani je prikazan tudi cenik posameznih dodatnih komponent, ki jih lahko vsebujejo PVC vrata. Na spletni strani pa si lahko ogleda izdelek še preden ga naroči, ravno tako pa ima vpogled v ceno končnega izdelka. Kar pa je danes ob vsesplošnem prihranku tako na času kot tudi denarju še kako pomembno.