• Železarska cesta 8, 3220 Štore
  • 03/780-55-80
  • stopar.lb@siol.net

Predokenske rolete so najbolj razširjen produkt med vsemi roletami, saj omogočajo neodvisno vgradnjo na vse vrste objektov.

Predokenske rolete so najbolj razširjen produkt med vsemi roletami, saj omogočajo neodvisno vgradnjo na vse vrste objektov.

Primerne so tako za novo gradnjo kot tudi pri obnovi starejših objektov. Vgradnjo teh rolet ni potrebno načrtovati v naprej, saj se le-te vgradijo po končani fasadi. Ker so rolete vidne, skupaj s fasado in stavbnim pohištvom v različnih barvnih kombinacijah še dodatno olepšajo zunanji videz hiše.

Nudimo vam tri vrste predokenskih vidnih rolet: IDEAL, ČETRT-OVAL in OVAL.

Vse rolete je možno naročiti v različnih izvedbah:

Nadokenska roleta je naš lastni in tudi najbolj izpopolnjen produkt z atraktivnim dizajnom, ki je patentno zaščiten. Nadokenske rolete so primerne za vgradnjo pri novogradnjah ali sanacijo objektov.

Značilno za te vrste rolet je, da se vgrajujejo skupaj z okni (kasnejša vgradnja ni možna), zato je pomembno to upoštevati že v fazi načrtovanja.

Z zunanje strani je omarica popolnoma nevidna in prekrita s fasado, kar pomeni, da ne vpliva na zunanji videz objekta. Zaradi dodatne izolacije v PVC omarici je tudi najbolj izolativna izmed vseh rolet.